Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ga jij de hele zomervakantie uit je neus eten?Of pak je nu de regie over je klantenstroom en dus je omzet?

In dit webinar laat ik je in iets meer dan een uur zien wat jij kunt doen om jouw agenda de komende maanden goed (en daarna!) gevuld te houden.

Ik leer je hoe je LinkedIn kunt gebruiken om de regie te pakken én te houden over je klantenstroom en daarmee over je omzet. Hoeveel stress zou het jou schelen als je kunt voorspellen hoeveel omzet je de komende maanden draait? 

Resultaat
Ik ga je natuurlijk inspireren, maar je ook aan het werk zetten. Zo heb je na afloop van het webinar een plan om met jouw LinkedIn-marketing aan de slag te gaan en de regie over je omzet te pakken! 
 
​Meld je snel aan, want ik heb een beperkt aantal plekken.

De deelnemers aan de vorige ronde gaven o.a. deze feedback: 
  • "Inhoudelijk sterk webinar waar je echt mee aan de slag kunt. De oefeningen hebben me echt even stilgezet bij mijn bedrijf. Dat was fijn."
  • "Waardevol webinar. Door de oefeningen gingen we ook de diepte in. Je maakte het praktisch en dat was erg prettig."
  • "Fijne manier van uitleggen. Heel leerzaam en helder."
Gemiddeld cijfer: 8,3!  

Het webinar kost je niks, alleen je tijdsinvestering. Meld je nu aan via de oranje knop bovenaan de pagina.

Replay 
Let op! Ik stuur GEEN replay. Je kunt dit webinar alleen live bijwonen. Kies de datum en tijd die het beste past en noteer hem meteen in je agenda, zodat je die tijd voor vrijhoudt voor deze gratis online training. Zie het als een investering in je ondernemerschap.
 
Technisch
Je kunt dit webinar het beste kijken op een tablet (minimaal 10 inch), laptop of computer. Ik ga (afbeeldingen van) de LinkedIn website delen en op een apparaat kleiner dan 10 inch kun je dit lastig volgen. Via de WIFI gaat meestal prima, maar als je je laptop kunt bedraad met internet verbindt weet je zeker dat je verbinding optimaal is.

Presentatie door
Amanda Hendriks

Ik ben Amanda Hendriks en ik leer jou als ondernemers hoe je LinkedIn optimaal in kunt zetten om je bedrijf beter vindbaar en dus zichtbaar te maken en meer te verkopen. Maar zonder je op te dringen of te leuren met je product of dienst. 

Deel dit webinar