WEBINAR: Soepel de zomer door met LinkedIn - pak én houd regie over je omzet

Reserveer nu je plek!

Je gegevens

Datum en tijd

Reserveer mijn plek

Ga jij de hele zomervakantie uit je neus eten?Of pak je nu de regie over je klantenstroom en dus je omzet?

Veel kleine ondernemers pakken in de zomer rust, reflecteren op het afgelopen half jaar en maken plannen voor de maanden na de grote vakantie.
 
Maar is die extra lange vakantie voor jou wel vrijwillig? Zou je niet liever een deel van die periode gewoon omzet willen maken?
 
De meeste ondernemers die ik spreek willen minstens de helft van die periode hun agenda gewoon gevuld hebben. Het probleem is alleen dat ze dat niet lukt.
 
Om ze heen horen ze dat dit normaal is:
  • “In juli en augustus ligt alles stil, joh. Wen er maar aan…”
  • “Nee joh, iedereen is met vakantie. Dat wordt niks…”
  • “In de zomer heeft het geen zin om aan marketing te doen hoor, niemand die het ziet.”
  • “Pffff, in de zomervakantie krijg je toch niemand aan de lijn. Dat hoef je niet eens te proberen.”
 
Maar dat hoeft dus niet ‘jouw normaal’ te zijn!
 
In de bouwvak ligt Nederland inderdaad grotendeels op zijn gat, maar die duurt maar 3 weken...
 
Er is geen enkele reden om de rest van de zomervakantie niet lekker aan de slag te zijn met jouw klanten, vooral als dat ook kleine ondernemers zijn. Die gaan echt geen 2 maand zitten niksen. Sterker nog, dat willen ze helemaal niet!
 
Vind jij 3 weken vakantie ook meer dan genoeg en wil je de rest van juli en augustus lekker aan het werk met jouw klanten? Of minstens een sterke fundering leggen, zodat je in september een vliegende start kunt maken met je marketing en verkoop?  

Meld je dan aan voor mijn gratis webinar ‘Soepel de zomer door met LinkedIn’!

Inhoud
In dit webinar laat ik je in iets meer dan een uur zien wat jij kunt doen om jouw agenda de komende maanden goed (en daarna!) gevuld te houden.

Ik leer je hoe je LinkedIn kunt gebruiken om de regie te pakken én te houden over je klantenstroom en daarmee over je omzet. Hoeveel stress zou het jou schelen als je kunt voorspellen hoeveel omzet je de komende maanden draait? 

Resultaat
Ik ga je natuurlijk inspireren, maar je ook aan het werk zetten. Zo heb je na afloop van het webinar een plan om met jouw LinkedIn-marketing aan de slag te gaan en de regie over je omzet te pakken! 
 
​Meld je snel aan, want ik heb een beperkt aantal plekken.

De deelnemers aan de vorige ronde gaven o.a. deze feedback: 
  • "Inhoudelijk sterk webinar waar je echt mee aan de slag kunt. De oefeningen hebben me echt even stilgezet bij mijn bedrijf. Dat was fijn."
  • "Waardevol webinar. Door de oefeningen gingen we ook de diepte in. Je maakte het praktisch en dat was erg prettig."
  • "Fijne manier van uitleggen. Heel leerzaam en helder."
Gemiddeld kreeg dit webinar een 8,3.  

Het webinar kost je niks, alleen je tijdsinvestering. Meld je nu aan via de oranje knop bovenaan de pagina.

Replay 
Let op! Ik stuur GEEN replay. Je kunt dit webinar alleen live bijwonen. Kies de datum en tijd die het beste past en noteer hem meteen in je agenda, zodat je die tijd voor vrijhoudt voor deze gratis online training. Zie het als een investering in je ondernemerschap.
 
Technisch
Je kunt dit webinar het beste kijken op een tablet (minimaal 10 inch), laptop of computer. Ik ga (afbeeldingen van) de LinkedIn website delen en op een apparaat kleiner dan 10 inch kun je dit lastig volgen. Via de WIFI gaat meestal prima, maar als je je laptop kunt bedraad met internet verbindt weet je zeker dat je verbinding optimaal is.

Presentatie door
Amanda Hendriks

Ik ben Amanda Hendriks en ik leer jou als ondernemers hoe je LinkedIn optimaal in kunt zetten om je bedrijf beter vindbaar en dus zichtbaar te maken en meer te verkopen. Maar zonder je op te dringen of te leuren met je product of dienst. 

Deel dit webinar